Tutorials amb text i multimèdia de recursos i utilitats

GOOGLE MAPS en Scribd
TUTORIAL EN format de TEXT CASTELLÀ (allotjat a SCRIBD) PER A APRENDRE A UTILITZAR 'GOOGLE MAPS' COM A GEOLOCALITZADOR I PER A NARRAR HISTÒRIES GEOGRÀFICAMENT.

Tutorial de Google Maps


Tutorial Google Maps


UTILITATS A L'AULA DEL GOOGLE MAPS


Google Maps en el aula


GOOGLE MAPS en YouTube
Exemple de mapa de Google incrustat

(Per a incrustar-lo, has de clicar sobre la icona d'enllaç que et dóna Google Maps i personalitzar la grandària del mapa. després, selecciona el codi HTML per a incrustar-lo en el wiki clicant sobre la icona 'Widget'.)

Mostra Exprés. Secuestro. Variación primera. en un mapa més gran

TAGZANIA en Slideshare


Tagzania és una altra web per a 'geolocalitzar' en mapes web molt fàcil d'utilitzar i pareguda a Google Maps. Podeu fer una ullada a aquesta presentació que explica com traure-li profit.


Exemples d'activitats d'aula amb Google Maps

Secuestro Exprés. Variación Primera. (Clica a l'enllaç)
Plurilingüisme amb el mot 'PAU' (Clica a l'enllaç)

EDITORS D'ÀUDIO: AUDACITY


  • Clica en la paraula Audacity i t'enviem a la pàgina des d'on et pots descarregar aquest programa de tractament d'àudio, si no en coneixes tu cap altre millor.
  • En l'enllaç següent podràs revisar un tutorial molt complet que t'ensenyarà a manejar amb facilitat el programa Audacity.


TUTORIAL DE GOOGLE DOCUMENTS


  • Google Docs (Documents de Google -Ofimàtica o tractament de textos en línia-)

  • Tutorials molt pràctics en línia de Google Documents:
    • En la Web d'Aula Clic trobareu un fantàstic curs complet que detalla pas a pas tots els recursos i les possibilitats que conté l'aplicació Google Documents, molt ben explicades. A més hi ha videotutorials teòrics narrats en castellà que faciliten les pràctiques, una a una, amb cada recurs oferit. Aquest curs és gratuït en línia, però es pot comprar molt barat si el volem tenir instal·lat a l'ordinador. Paga molt la pena fer-hi una ullada perquè és molt didàctic i respon a les necessitats que van sorgint a mesura que un s'endinsa en aquesta aplicació.
    • TUTORIAL DE GOOGLE DOCUMENTS EN EL BLOG BLOC IS BLOC.