GRAVACIÓ DE LES DUES TERTÚLIES SOBRE CARMEN

MANTINGUDES A LA BIBLIOTECA PELS GRUPS 4V I 4E (29-OCTUBRE i 5 NOVEMBRE-2010)FOTOS DELS 2 GRUPS (29-10-2010)Fitxa d'Observació de la Tertúlia


(Basada en la 2a tertúlia amb 4E)
-Enllaç amb la fitxa: observeu que dels 10 ítems per a observar, convé fixar-se cada vegada en 3 o 4 només per cada cas. El professor us dirà quins punts heu de valorar de cada intervenció.


Fòrum de debat sobre 'Carmen'


AL FINAL DE LA 1a AVALUACIÓ UTILITZAREM A CLASSE L'ENREGISTRAMENT PER A ESCOLTAR ALGUNES INTERVENCIONS, ANALITZAR-LES I PRESENTAR SOLUCIONS QUE MILLOREN L'EXPRESSIÓ ORAL DES DEL PUNT DE VISTA DE LA CONSTRUCCIÓ D'UN BON DISCURS EXPOSITIVOARGUMENTATIU.

DE MOMENT, PODEU PARTICIPAR VOLUNTÀRIAMENT EN EL FÒRUM DE DEBAT QUE ENLLACEM AL VOLTANT DEL LLIBRE, PER TAL DE COMPLETAR LES VOSTRES PARTICIPACIONS A LA TERTÚLIA O BÉ PODEU AFEGIR NOUS TEMES SOBRE LES VOSTRES INTERPRETACIONS I OPINIONS DE LECTURA. TAMBÉ PODEU RESPONDRE A LES INTERVENCIONS DE LA RESTA DE COMPANY(E)S, TANT DEL QUE COMENTEN A LES GRAVACIONS COM DEL QUE EXPOSEN PER ESCRIT. NO OBLIDEU QUE PER A PUNTUAR EN LA DISCUSSIÓ, HEU DE REDACTAR UN MÍNIM DE 4 LÍNIES -CORRECTES- A L'ESPAI DEL FÒRUM. AIXÒ AMPLIARÀ LA NOTA ACONSEGUIDA. (TERTÚLIES + FÒRUM = 1 PUNT. TREBALL SOBRE EL LLIBRE = 1 PUNT). EL FÒRUM ES TANCARÀ DISSABTE 13-NOV.

NOTA BENE: ALGUNS M'HEU DEMANAT UNA PRÒRROGA PER CONTINUAR PARTICIPANT AL FÒRUM DE DISCUSSIÓ DE CARMEN. SI NO US VA MALAMENT, EL TANQUEM EL 24 DE NOVEMBRE.