-Videoclip "Activitats TIC de lectura amb el relat 'La mosca'- 4t ESO", que s'ha presentat a Gemma Pasqual durant la seua xarrada a l'institut.

El vídeo mostra tres activitats realitzades al nostre wiki portfoli relatives a la lectura de la novel·la 'La mosca: assetjament a les aules' de Gemma Pasqual. Es tracta del fòrum de discussió, els pòsters digitals i la tertúlia dialògica a la biblioteca. Aquest vídeo es mostrarà el dia 5 d'abril a l'autora de la novel·la.


-Diaporama de fotos de la visita de Gemma Pasqual. Podeu descarregar-vos-el o triar quines fotos en voleu, si cliqueu en l'àlbum web de Google.

-Podcast o gravació de 20 preguntes amb les respostes de Gemma Pasqual. Podeu escoltar-les o descarregar-vos els Mp3 des de la web Ivoox.


Enllaç directe al Podcast de les 10 preguntes inicials des d'on podeu descarregar-vos els àudios en Mp3, Cal registrar-se en la web d'Ivoox per a abaixar-se'ls.
http://www.ivoox.com/podcast-gemma-pasqual-respon-10-preguntes-a_sq_f117153_1.html
Enllaç directe al Podcast de les 10 preguntes finals des d'on podeu descarregar-vos els àudios en Mp3, Cal registrar-se en la web d'Ivoox per a abaixar-se'ls.
http://www.ivoox.com/podcast-gemma-pasqual-respon-10-preguntes-b_sq_f117154_1.html

-Relat en vídeo de la visita de Gemma Pasqual:"Gemma Pasqual dóna consells als joves escriptors". És un exemple de 'relat digital' que serveix de model perquè en realitzeu un abans del 8 de maig. Les instruccions estan a la pàgina d'Activitats TIC - 3a avaluació.